Woodrow logo
rooted in experience

Bilterijst is nu Woodrow

Tropisch hardhout op maat

Op zoek naar tropisch hardhout? Vertrouw op Woodrow. Wij importeren tropisch hout van verantwoorde afkomst en verwerken het op maat van jouw project. Hout verzagen, bewerken, prefabriceren, onderhouden of herstellen? Jij vraagt het, wij doen het. Ben je particulier? Ook jou bedienen we graag met standaardproducten of maatwerk.

Onze expertise

Woodrow, dat is pure ambacht in een hedendaags jasje. Wij importeren, verzagen, bewerken, prefabriceren en herstellen FSC®-gecertificeerd tropisch hardhout. Telkens op een milieuvriendelijke manier met veel aandacht voor duurzaam hout en circulariteit.

Specialist in hout 
Reken op Woodrow voor maatwerk van de beste kwaliteit. Je kunt ook bij onze houthandel terecht voor onderhoud, zo zorgen we samen voor een langere levensduur van het hout. 

Projecten in

de kijker

Oostende - Visserijdoksluis

Leveren, samenstellen en assistentie bij plaatsing sluisdeuren Visserijdoksluis.

Torhout – GOG Koebeek Noordlaan

Leveren en plaatsen bruggen, vlonders en vogelkijkwand.

Houthalen-Helchteren - Laambroekvijver

Leveren en plaatsen bruggen, vlonders met banken en trappen.

Over ons

Woodrow is jouw betrouwbare partner voor tropisch hardhout met FSC-label. Op maat van jouw project zorgen we voor het ontwerp, de plaatsing, het onderhoud of herstellingswerken. Wij toveren hout om tot kunstwerken.

Neem contact op

Tropisch hardhout kopen voor jouw project? Is je houten constructie aan vernieuwing toe of moet er een onderdeel vervangen worden? We wood like to help you.

Bilterijst is nu Woodrow